6963 recetas de cocina   |   17316 noticias de gastronomia   |   579 autores   |   21 empresasEn Mallorca en el Port de Sóller Acull Aquest Dilluns la Final Del Concurs de Cuina Amb Gamba Vermellashare by WhatsApp

 Sis finalistes de quatre províncies (Alacant, Balears, Castelló i La Rioja) competiran aquest dilluns dia 20 davant del jurat del I Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller, que promou la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller i que ha rebut més de trenta inscripcions vàlides. El comitè avaluador, que suma 5 estrelles Michelin i 7 sols Repsol, està format per Lourdes Plana, presidenta de la Real Academia de Gastronomía i d’aquest jurat, i pels cuiners Ricard Camarena, Kristian Lutaud, Marc Fosh i Maca de Castro. Oberta al públic en general, la prova se celebrarà a partir de les 11 hores en el mirador del restaurant Suculenta, situat en el port esportiu Marina Tramontana, al costat de la llotja del Port de Sóller.

Amb motiu d’aquest certamen, 15 restaurants del municipi participen fins dia 3 d’octubre en les Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Sóller, una iniciativa de l’Associació de Restauració Vall de Sóller.

Tal com estableixen les bases del concurs, els membres del jurat qualificaran els següents ítems: sabor (0/10 punts), elaboració general (0/10), tractament de la gamba (0/10), originalitat (0/5) i presentació (0/5). Sempre sota la supervisió del comitè organitzador, els finalistes disposaran d’un període de dues hores (de 09 a 11h) per a avançar l’elaboració de la seva recepta, que hauran d’acabar i emplatar davant públic i jurat en un temps màxim de 30 minuts. L’Ajuntament de Sóller concedirà dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat.

L’equip organitzador del concurs està format per Sebastià Aguiló, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Sóller; Aina Pons, de Tres Cultura, com a coordinadora general; el cuiner Kiko Martorell, de Can Boqueta, com a assessor culinari, i el periodista Andoni Sarriegi (Ajonegro) com a director gastronòmic de l’esdeveniment.  0 COMENTARIOS
SÍGUENOS
          
SUBSCRÍBETE

AFUEGOLENTO EMPLEO

AUTOR DESTACADO

   

Albert Adrià

Redes sociales: https://www.instagram.com/enigma_albertadria/ https://www.instagram.com/albertadriaprojects/

3 recetas publicadas

Ver blog del autor


Desde 1996, el magazine gastronómico en internet.


© 1996 - 2024. 29 años. Todos los derechos reservados.
SUBSCRÍBETE

Recibe las novedades de A Fuego Lento


SÍGUENOS